Weboldalunkon sütiket („cookies”) használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek!

Megértettem Tudj meg többet


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozás gombra való kattintással egyetértek a Magyar Honvédség Hírlevélszolgáltatással kapcsolatos adatkezelési tájékoztatójával.
BÉTA

×

Figyelem!

Az MH ID szolgáltatás jelenleg belső (BÉTA) tesztelés alatt van.
Bejelentkezés MH ID szolgáltatáson keresztül!
Jegyezz meg!


Belföldi üdültetés

Szeretnél egy olyan munkahelyet, ahol még a pihenésedre is gondolnak? A Magyar Honvédség számos üdülővel rendelkezik országszerte, ahol a katonák családjaikkal kedvezményes áron nyaralhatnak, üdülhetnek, aktívan tölthetik szabadidejüket.


A honvédségi üdülésre jogosultak köre:
- a Magyar Honvédség személyi állomány (hivatásos-, szerződéses-, önkéntes tartalékos katona, közalkalmazott, kormánytisztviselő, honvédségi munkavállalók) tagja;
- a családtagok (személyi állomány közös háztartásában élő házastársa/élettársa);
- a vérszerinti, nevelt és örökbefogadott gyermek 18. életévének betöltéséig, de legfeljebb 25 éves koráig, amennyiben felsőfokú oktatási intézmény nappali tagozatos hallgatója, vagy életkorától függetlenül, ha az egészségi állapota miatt munkaképtelen, feltéve, hogy tartásáról az igényjogosult gondoskodik, vagy akiknek tartásához az igényjogosult igazoltan hozzájárul.
A rekreáció és a regenerálódás a Magyar Honvédség személyi állománya és családtagjai részére az MH által biztosított juttatási forma, amely lehetőséget ad a pihenésre, kikapcsolódásra, az egészség megőrzésére:
- egyhetes ( 6 éjszaka), illetve kéthetes (13 éjszaka) pihenés
- hétközi-hétvégi pihenés
- napi pihenés
- kempingezés.


Tetszik az oldal? Mondd el másoknak is!
További elérhetőségek és ügyfélfogadás

A jelenlegi tartózkodási helyed alapján jelenítettük meg a hozzád legközelebbi Toborzó Irodánkat, de a címre kattintva válogathatsz a többi közül is.

KAPCSOLAT

Maradt még kérdésed? Vagy csak megosztanád velünk gondolataidat, ötleteidet? Keress minket!

Írj üzenetet Nekünk! A kiválasztott tárgynak megfelelően továbbítjuk leveledet az illetékes Bajtársainkhoz, akik hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Hátralévő karaterek száma: