Weboldalunkon sütiket („cookies”) használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek!

Megértettem Tudj meg többet


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozás gombra való kattintással egyetértek a Magyar Honvédség Hírlevélszolgáltatással kapcsolatos adatkezelési tájékoztatójával.
BÉTA

×

Figyelem!

Az MH ID szolgáltatás jelenleg belső (BÉTA) tesztelés alatt van.
Bejelentkezés MH ID szolgáltatáson keresztül!
Jegyezz meg!


Szerzodéses

Szeretnéd tudni milyen a bajtársi összetartozás? Szeretnél egy családias közösség tagja lenni? Nem tudod még,középiskola után hogyan tovább? Dönts késobb! Jelentkezz most! Irány a Sereg! Vállalj szerzodéses szolgálatot a Magyar Honvédségben! A Honvédség állományát szerzodéses és hivatásos katonák alkotják.

A szerzodéses katonák határozott idore vállalnak katonai szolgálatot. Állj a saját lábadra! Tedd büszkévé a családodat! Szolgáld a hazádat és szerezz tapasztalatot! Mutasd meg mire vagy képes! Szerzodéses katonaként biztosítunk Neked szállást, ingyenes laktanyai, vagy kedvezményes áron honvédségi szállón történo elhelyezést.

A szerzodéses katonai szolgálatot elso alkalommal a tisztesi legénységi beosztás esetén minimálisan 3 évre tiszti és altiszti beosztás esetén 5 évre kell vállalni. A szolgálat idotartama közös megegyezés alapján alkalmanként, legfeljebb 10 évvel hosszabbítható meg. A szolgálat felso korhatára megegyezik a nyugdíjkorhatárral.


Alapveto kérdések, amire segítünk megtalálni a válaszod:
  • Melyik szolgálati forma állna hozzád a legközelebb?
  • Milyen feltételek mellett választhatod az adott szolgálati formát?
  • Mennyire illeszkedik a személyiségedhez/életedhez a választott szolgálati forma?
  • Milyen megpályázható pozíció érheto el számodra a Magyar Honvédség állományában jelenleg?

==> Amennyiben nem felelsz meg minden elvárásnak ne keseredj el és olvasd el a többi szolgálati forma követelményeit is, biztosan lesz Neked személyre szabott szolgálati forma.

==> Amennyiben megfelelsz a követelményeknek és nem tudsz választani kérd online toborzó kollégánk segítségét!


1. Hívd telefonon a +36/1-433-9099 számon; vagy


2. Küldj egy Messenger üzenetet BÁRMIKOR az Irány a Sereg névre címezve. Amint tudunk válaszolunk. 

ÚJ! A Magyar Honvédség Parancsnoksága Személyzeti Csoportfonökség Csoportfonökének pályázati felhívása alapján légijármu-vezetoi képzésre pályázatot nyújthat be az a magyar állampolgár, aki rendelkezik a pályázatban leírt feltételekkel. 

A pályázat beérkezésének határideje 2021. február 15.

A pályázattal kapcsolatos részleteket az alábbi linkre kattintva is eléred!

ÉRDEKEL!

Tetszik az oldal? Mondd el másoknak is!
További elérhetőségek és ügyfélfogadás

A jelenlegi tartózkodási helyed alapján jelenítettük meg a hozzád legközelebbi Toborzó Irodánkat, de a címre kattintva válogathatsz a többi közül is.

KAPCSOLAT

Maradt még kérdésed? Vagy csak megosztanád velünk gondolataidat, ötleteidet? Keress minket!

Írj üzenetet Nekünk! A kiválasztott tárgynak megfelelően továbbítjuk leveledet az illetékes Bajtársainkhoz, akik hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Hátralévő karaterek száma: