Weboldalunkon sütiket („cookies”) használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek!

Megértettem Tudj meg többet


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozás gombra való kattintással egyetértek a Magyar Honvédség Hírlevélszolgáltatással kapcsolatos adatkezelési tájékoztatójával.
BÉTA

×

Figyelem!

Az MH ID szolgáltatás jelenleg belső (BÉTA) tesztelés alatt van.
Bejelentkezés MH ID szolgáltatáson keresztül!
Jegyezz meg!


Mit csinál egy katona?

A katonák munkáját szolgálatnak hívják, és ezért rendszeres fizetést, illetményt kapnak.
Fontos és hasznos részei a társadalomnak, akik gondoskodnak arról, hogy az ország szuverenitása megmaradjon bármilyen konfliktus esetén. Segítenek a gátakon és katasztrófahelyzetekben, ha a szükség úgy hozza, akkor műszaki mentéssel vagy tűzszerész mentesítéssel járulnak hozzá a társadalom rendjéhez.

Békében a kiképzések, a gyakorlatok, tanfolyamok, és egyéb napi teendők töltik ki a katonaélet mindennapjait (ügyeleti szolgálatok, karbantartás, stb.). Van, aki lövészeten vesz rész, van, aki harcjárműveket szerel, mások ruhákat, élelmiszert felszerelést kezelnek/raktároznak, megint mások konvojt kísérnek, betegeket gyógyítanak, ápolnak, menetoszlopokat terveznek vagy forgalmat szabályoznak. Sokan adminisztrálnak tervezik és támogatják a bajtársaik munkáját. Rengeteg beosztás van a seregben, ami meghatározza mit is csinálsz, mint katona.


Háború idején a fegyveres harc, a kiemelt objektumok védelme, őrzése a fő feladatuk.
Amikor a katonák a nemzetközi missziókban szolgálnak, akkor a saját országuk biztonságáért is sokat tesznek, mert  országok közötti szerződéseknek tesznek eleget, ezzel biztosítva a kölcsönös segítségnyújtást, azaz kollektív védelmet.

Tetszik az oldal? Mondd el másoknak is!
További elérhetőségek és ügyfélfogadás

A jelenlegi tartózkodási helyed alapján jelenítettük meg a hozzád legközelebbi Toborzó Irodánkat, de a címre kattintva válogathatsz a többi közül is.

KAPCSOLAT

Maradt még kérdésed? Vagy csak megosztanád velünk gondolataidat, ötleteidet? Keress minket!

Írj üzenetet Nekünk! A kiválasztott tárgynak megfelelően továbbítjuk leveledet az illetékes Bajtársainkhoz, akik hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Hátralévő karaterek száma: