Weboldalunkon sütiket („cookies”) használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek!

Megértettem Tudj meg többet


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozás gombra való kattintással egyetértek a Magyar Honvédség Hírlevélszolgáltatással kapcsolatos adatkezelési tájékoztatójával.
BÉTA

×

Figyelem!

Az MH ID szolgáltatás jelenleg belső (BÉTA) tesztelés alatt van.
Bejelentkezés MH ID szolgáltatáson keresztül!
Jegyezz meg!


Küldetésünk

„A Haza minden előtt!” Kölcsey Ferenc„Minden hazafi szent kötelessége, hazáját bel -és külellenségek elleni védeni: ezt igényli a természeti jog, ezt parancsolja a törvény.” gróf Batthyányi Lajos

Az örökség, mely kötelez!

Jól jelzi ősi hadtörténelmünk nagyívűségét, mely tele van könyörtelen csatákkal, mámorító győzelmekkel, keserű vereségekkel és elszánt talpra állásokkal, hogy annak hősei oly számosak az egyszerű közvitézektől a legendás hadvezérekig, amellyel alig kelhet versenyre más nép. Az ő helytállásuk az, mely például és útmutatóul kell szolgáljon a mai, felbolydult értékrendű világunkban. Háborúink hősei tetteikkel igazolták bátorságukat, nemzetük és bajtársaik iránti elkötelezettségüket. Az általuk megtestesített ideák gyakorlása, vagyis a hierarchia elfogadása, a parancs és az engedelmesség rendje, a harc közbeni heroizmus, a becsület és hűség, valamint az önfeláldozás erényei, időtlen értékek, melyek a nemzet létének, egységének és fennmaradásának is elengedhetetlen feltételei. A mindennapi életben a magyar hősi múlt jelenkori örökösei a Honvédség tagjai, tehát a katonai hivatást választók természetszerűleg a fent taglalt erények szerint kell élniük – erre kötelezik őket a háborúkban töltött több mint ezer év magyar katonahősei!

Tetszik az oldal? Mondd el másoknak is!
További elérhetőségek és ügyfélfogadás

A jelenlegi tartózkodási helyed alapján jelenítettük meg a hozzád legközelebbi Toborzó Irodánkat, de a címre kattintva válogathatsz a többi közül is.

KAPCSOLAT

Maradt még kérdésed? Vagy csak megosztanád velünk gondolataidat, ötleteidet? Keress minket!

Írj üzenetet Nekünk! A kiválasztott tárgynak megfelelően továbbítjuk leveledet az illetékes Bajtársainkhoz, akik hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Hátralévő karaterek száma: