Weboldalunkon sütiket („cookies”) használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek!

Megértettem Tudj meg többet


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozás gombra való kattintással egyetértek a Magyar Honvédség Hírlevélszolgáltatással kapcsolatos adatkezelési tájékoztatójával.
BÉTA

×

Figyelem!

Az MH ID szolgáltatás jelenleg belső (BÉTA) tesztelés alatt van.
Bejelentkezés MH ID szolgáltatáson keresztül!
Jegyezz meg!


Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat
Az iranyasereg.hu nem garantálja, hogy az oldal funkcionalitása, az elérhető tartalom, illetve az által nyújtott szolgáltatás mentes a hibáktól. A weboldal és annak tartalma előzetes bejelentés nélkül bármikor változhat. A weboldal semmilyen felelősséget nem vállal a weboldal használatából vagy használhatatlanságából eredő, Te mint látogató által vélt vagy valós károkért, esetleges számítógép meghibásodásokért. Saját felelősségedre használod a weboldalt.

Személyes adatok kezelése
A Felhasználási Feltételek elfogadásával és a weboldalon történő regisztráció során adataid megadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az iranyasereg.hu a weboldal használata során a Te általad megadott személyes adatokat (e-mail cím) a mindenkori magyarországi adatvédelmi jogszabályok tiszteletben tartásával a weboldal üzemeltetésével, illetve a kapcsolattartással összefüggő célból adatbázisában tárolja, kezelje, illetve feldolgozza. Az iranyasereg.hu. harmadik személy részére személyes adatokat nem továbbít, illetőleg azokat nem teszi harmadik személy számára hozzáférhetővé. Az iranyasereg.hu gondoskodik az adataid biztonságáról,  továbbá megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok az illetéktelen hozzáférésekkel szemben védettek legyenek,megakadályozva az adatok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

Tetszik az oldal? Mondd el másoknak is!
További elérhetőségek és ügyfélfogadás

A jelenlegi tartózkodási helyed alapján jelenítettük meg a hozzád legközelebbi Toborzó Irodánkat, de a címre kattintva válogathatsz a többi közül is.

KAPCSOLAT

Maradt még kérdésed? Vagy csak megosztanád velünk gondolataidat, ötleteidet? Keress minket!

Írj üzenetet Nekünk! A kiválasztott tárgynak megfelelően továbbítjuk leveledet az illetékes Bajtársainkhoz, akik hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Hátralévő karaterek száma: