Weboldalunkon sütiket („cookies”) használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek!

Megértettem Tudj meg többet


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozás gombra való kattintással egyetértek a Magyar Honvédség Hírlevélszolgáltatással kapcsolatos adatkezelési tájékoztatójával.
BÉTA

×

Figyelem!

Az MH ID szolgáltatás jelenleg belső (BÉTA) tesztelés alatt van.
Bejelentkezés MH ID szolgáltatáson keresztül!
Jegyezz meg!


Illetmény

1

Az illetmény, az az összeg, amely -fizetés- címén érkezik a bankszámládra. Csupán egy része a tényleges juttatásoknak, amelyet a Magyar Honvédség havi, illetve időszakos szinten biztosít számodra.
Habár a katonai szolgálat hivatás, tisztában vagyunk azzal, hogy szeretnéd látni, hogy milyen anyagi és természetbeni ellentételezésére/juttatásra számíthatsz szolgálatodért. Kalkulátorunk segítségével egy hozzávetőleges összeget kapsz amelyek nem tartalmazzák az összes pótlékot, amelyet jutatásként megkapsz.

Illetmény kalkulátor

Illetményalap:
A fenti összeg a 2020. január 1-től hatályos honvédségi illetményalap és a 2012. évi CCV. törvény 5. és 7. mellékleteinek szorzószámai alapján került kiszámításra!

Tetszik az oldal? Mondd el másoknak is!
További elérhetőségek és ügyfélfogadás

A jelenlegi tartózkodási helyed alapján jelenítettük meg a hozzád legközelebbi Toborzó Irodánkat, de a címre kattintva válogathatsz a többi közül is.

KAPCSOLAT

Maradt még kérdésed? Vagy csak megosztanád velünk gondolataidat, ötleteidet? Keress minket!

Írj üzenetet Nekünk! A kiválasztott tárgynak megfelelően továbbítjuk leveledet az illetékes Bajtársainkhoz, akik hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Hátralévő karaterek száma: