Weboldalunkon sütiket („cookies”) használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek!

Megértettem Tudj meg többet


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A feliratkozás gombra való kattintással egyetértek a Magyar Honvédség Hírlevélszolgáltatással kapcsolatos adatkezelési tájékoztatójával.
BÉTA

×

Figyelem!

Az MH ID szolgáltatás jelenleg belső (BÉTA) tesztelés alatt van.
Bejelentkezés MH ID szolgáltatáson keresztül!
Jegyezz meg!


Felhasználási feltételek

Az iranyasereg.hu oldal használati feltételei

Az iranyasereg.hu weboldal a magyarhonvedseg.hu aloldala. A jelen Használati Feltételek szabályozzák az oldal használatát. Elfogadod a Használati Feltételek szabályait a honlapon lévő oldalak megnyitásával, a rajta levő információk, fotók és videó linkek megtekintésével. Nem vagy jogosult az iranyasereg.hu honlapon található információk és szolgáltatások igénybe vételére, amennyiben nem értesz egyet az ezekben foglaltakkal.
A Használati Feltételek időről időre változhatnak. Te, mint az oldal látogatóija köteles vagy tájékozódni a mindenkor érvényes Használati Feltételekről. A követhetőség érdekében az impresszumban a szabályzat esetleges változását jelezzük.

Az iranyasereg.hu-ról származó tartalom felhasználási feltételei
Az oldalon elérhető tartalom illetve annak részletei (képek, grafikák, design elemek, szövegek, cikkek, szöveg és cikkrészletek, videók) üzleti célú felhasználása, elektronikus vagy nyomtatott formában történő publikálása, tovább értékesítése, vagy változatlan formában történő tükrözése az iranyasereg.hu üzemeltetőinek erre vonatkozó írásos felhatalmazása nélkül tilos. A weboldal tartalmának megtekintésével elfogadod, hogy a jogosulatlan felhasználás büntetőjogi következményekkel jár.A weboldalon közzétett tartalom tulajdonosa, vagy licenc tulajdonosa és üzemeltetője a magyar Honvédség Hadkiegészítő Felkészítő és kiképző parancsnokság. A közzé tett tartalmak szerzői jogi oltalom alá esnek. A weboldalról származó tartalom látogatók általi üzleti célú használata, kizárólag a weboldal üzemeltetőjének írásos engedélyével lehetséges, annak hiányában jogsértőnek minősül.

Az iranyasereg.hu használata

A weboldalon tárolt/megjelenített adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. A weboldalon található információk semmilyen esetben sem minősülnek szakmai tanácsnak, és sosem helyettesíthetik az egyes ügyek konkrét körülményeit is figyelembe vevő eseti konzultációt, kapcsolattartást.

Neked mint felhasználónak a weboldalon található információkra alapozott döntésed kizárólag a felhasználó vagyis a Te felelősséged. A weboldalon megjelenített információk nem minősülnek ajánlattételnek és megbízás elfogadásának sem.

Az iranyasereg.hu mindent megtesz annak érdekében, hogy a weboldalon szereplő információk pontosak, teljesek és naprakészek legyenek. Előfordulhat ugyanakkor, hogy a weboldalon - az iranyasereg.hu tól függetlenül - jogosulatlan hozzáférés és/vagy módosítás történik.

Te mint az oldal látogatója nem közölhetsz adatokat a valaki más nevében.
Az oldal látogatásával elfogadod hogy nem használhatsz olyan módszereket, egyéb célprogramokat és eszközöket, amelyek az iranyasereg.hu által biztosított funkcionalitás mellőzésével próbálnak az oldal tartalmához, a weboldal szerkezetéhez hozzáférni vagy azt bármilyen formában elemezni, visszafejteni biztonsági képességeit tesztelni. Az üzemeltető tudomására jutott kísérletek büntetőjogi következménnyel járnak.

Amennyiben törvény másként nem rendelkezik, az iranyasereg.hu nem vállal felelősséget semmiféle kárért vagy egyéb hátrányért, illetőleg veszteségért, amely a weboldalon szereplő információk vagy az ott elhelyezett anyagok helytelensége, hiányossága, félreérthetősége, illetve aktualitásának hiánya, valamint azok közvetett vagy közvetlen felhasználása, továbbá a weboldal használatra alkalmatlan állapota, vagy a nem megfelelő működése, hiányossága, esetleges üzemzavara miatt vagy azzal összefüggésben következik be.

Amennyiben tanácsra van szükséged konkrét üggyel kapcsolatban, vagy a weboldalon közölt információkról szeretnél további tájékoztatást kapni, kérjük, döntésed meghozatala előtt minden esetben feltétlenül lépj kapcsolatba a Toborzó Irodával, vagy keress közvetlenül az adott jogterületért felelős kollegánkat.


Hivatkozás más weboldalakra
A weboldalon szerepelhetnek harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra mutató hivatkozások, linkek. Ezek az Te kényelmes böngészésedet szolgálják az iranyasereg.hu oldalon. A hivatkozott weboldalakat nem az iranyasereg.hu üzemelteti, ezért azok tartalmáért nem vállalunk felelősséget. Az ilyen linkek elhelyezése nem jelenti az adott weboldalnak az iranyasereg.hu részéről történő ajánlását vagy az iranyasereg.hu által az adott weboldal tartalmával kapcsolatban vállalt bárminemű szavatosságot vagy garanciát, így az iranyasereg.hu az ilyen idegen weboldalakért és azok tartalmáért mindennemű felelősséget kifejezetten kizár.A hivatkozott weboldalak minősítését Rád bízzuk, mint látogatóra.Tetszik az oldal? Mondd el másoknak is!
További elérhetőségek és ügyfélfogadás

A jelenlegi tartózkodási helyed alapján jelenítettük meg a hozzád legközelebbi Toborzó Irodánkat, de a címre kattintva válogathatsz a többi közül is.

KAPCSOLAT

Maradt még kérdésed? Vagy csak megosztanád velünk gondolataidat, ötleteidet? Keress minket!

Írj üzenetet Nekünk! A kiválasztott tárgynak megfelelően továbbítjuk leveledet az illetékes Bajtársainkhoz, akik hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Hátralévő karaterek száma: